Weerbericht:
Buien en in de kustprovincies af en toe zware windstoten
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Zeeuwse brandweer druk door storm

Toegevoegd: 15-01-2008, 23.13 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De Zeeuwse brandweer is dinsdag meerdere malen ingezet voor stormmeldingen. Tussen 15.00 en 18.30 uur zorgde de harde wind voor diverse meldingen.

Op Walcheren ontstond de grootste schade in Arnemuiden. Daar waaide even na 23.00 uur een dakkapel van een woning aan de Oude Havenstraat. In Vlissingen werd de brandweer op de Breestraat en de Schoolstraat ingezet voor losgewaaide dakpannen.

Op de Bucksweg in Westkapelle en de Bieweg in Veere waaiden bomen om. Op de kruising van de Wilgenstraat met de Iepenstraat in het Zuid-Bevelandse 's-Gravenpolder waaide eveneens een boom om.

In Zeeuws-Vlaanderen ontstond met name schade bij een tankstation aan de Terneuzensestraat in Zaamslag. Delen van het dak boven het station waren door de harde wind losgeraakt. De brandweer moest ook hier worden ingezet om hulp te verlenen. Op de Reuzenhoeksedijk heeft de brandweer een grote tak van de weg gehaald.

Tijdens de storm werden windsnelheden gehaald tot 90 kilometer per uur.

Zie ook: 'Harde wind rukt dakkapel van woning Arnemuiden'

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren