Weerbericht:
Buien en in de kustprovincies af en toe zware windstoten
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Trein botst op auto bij Heinkenszand

Toegevoegd: 16-01-2008, 08.33 uur
Door: Politie Zeeland

HEINKENSZAND - Woensdagmorgen rond 07.15 uur is op een spoorwegovergang aan Noordlandseweg een personenauto geschept door een goederentrein.

De automobilist, een 51-jarige Eindhovenaar, had bij het oversteken van de overgang te laat het rode licht gezien (de overgang heeft geen bomen). Bij het oversteken, remde hij nog wel, maar zijn auto werd gegrepen door de locomotief.

De auto werd opzij geduwd, ramde een paal en kwam enkele meters verder op zijn zijkant tot stilstand. De bestuurder zag kans zelf uit zijn auto te komen, hij had wonder boven wonder geen letsel opgelopen terwijl zijn auto bijna onherkenbaar was.

De schade aan de locomotief was minimaal.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren