Weerbericht:
Vandaag droog, morgen regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Middelburger zwaargewond bij ongeluk

Toegevoegd: 16-01-2008, 17.18 uur
Door: Politie Midden en West Brabant

STEENBERGEN - Vanmiddag is bij een eenzijdig verkeersongeval op de Dinteloordseweg, de N259 tussen Steenbergen en Dinteloord een 44-jarige Middelburger gewond geraakt.

De politie houdt er rekening mee dat de bestuurder in zijn auto onwel geworden is. Een getuige zag dat de bestuurder voor het ongeval met zijn hoofd op het stuur lag. De auto kwam achtereenvolgens tegen twee verkeersheuvels, een boom en een lantaarnpaal en uiteindelijk tegen een boom tot stilstand.

Brandweer, politie, GGD en traumaheli zijn ter plaatse gegaan. De bestuurder is door brandweerlieden voorzichtig uit de auto gehaald. Het slachtoffer is met vermoedelijk hoofdletsel, overgebracht naar een ziekenhuis in Bergen op Zoom.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren