Weerbericht:
Zonnig, morgen overwegend bewolkt en af en toe regen
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 25 km

BOB Dineractie maandag van start

Toegevoegd: 18-01-2008, 13.17 uur
Door: ROVZ

MIDDELBURG - Maandag 21 januari a.s. gaat in Zeeland voor de vierde keer op rij de BOB-dineractie van start. Dit keer doen er weer meer restaurants mee dan vorig jaar (toen 61 restaurants). In 101 restaurants, verspreid over heel Zeeland, kunnen BOB’s een gratis dinerbon t.w.v. € 50,- verdienen.

Het succes van de vorige acties was aanleiding om de actie dit jaar voort te zetten en uit te bouwen. De voorgaande editie kwamen er bij het ROVZ ruim 1600 antwoordkaarten binnen. De actie is uniek te noemen, want noch in Nederland, noch in enig ander BOB-land zijn restaurants op deze manier betrokken bij de voorlichtingscampagne over BOB en dus tegen rijden onder invloed.

Alleen restaurantbezoekers die aan het begin van het etentje aangeven dat zij BOB zijn en dat vervolgens bewijzen door geen alcoholhoudende consumpties te nuttigen, maken kans op zo’n gratis dinerbon. In ieder deelnemend restaurant valt één winnaar. Deze krijgt dan een dinerbon toegezonden voor het restaurant waar de bon verdiend is.

Het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Zeeland trekt de winnaars na afloop van de actie, schaft de dinerbonnen aan bij de deelnemende restaurants en stuurt uiterlijk eind april de dinerbonnen toe. De winnaars worden ook vermeld op www.rovz.nl.

De deelnemende restaurants zijn te herkennen aan de speciale deelnemersposter aan de ingang van het restaurant.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren