Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Zeeuwse politie onderzoekt moord Tilburg

Toegevoegd: 20-01-2008, 12.03 uur
Door: Roland de Jong
TILBURG - Technisch rechercheurs van de Zeeuwse politie hebben zondagochtend onderzoek gedaan naar een moord in Tilburg.

Rond 04.30 uur werd daar op het Pieter Postplein een tot nu toe onbekende man doodgestoken. Twee verdachten konden kort na de vondst van het stoffelijk overschot worden aangehouden. Later werden nog twee aanhoudingen verricht.

Omdat de Brabantse recherche de handen vol heeft aan de vondst van twee andere doden in Breda is besloten om de Zeeuwse afdeling Forensisch Technisch Onderzoek te laten assisteren bij het moordonderzoek in Tilburg, aldus de Brabantse media. Het onderzoek nam lange tijd in beslag.

Zie ook: Man doodgestoken bij Tilburgse woning (Moordendoodslag.nl)

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren