Weerbericht:
Vrij helder, morgen overwegend bewolkt en af en toe regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Zeeuwse politie gaat weer actie voeren

Toegevoegd: 21-01-2008, 13.53 uur
Door: Politie Zeeland

MIDDELBURG - Op woensdag 23 januari organiseren de politievakbonden tussen 10.00 en 14.00 uur een werkonderbreking in Zeeland. Dit in het kader van de onderhandelingen omtrent een nieuwe CAO.

De werkonderbreking zal consequenties hebben voor de openingstijden van de Zeeuwse politiebureaus. Behalve voor spoedeisende zaken zullen woensdag alle politiebureaus in Zeeland, die normaal gesproken voor het publiek geopend zijn, tussen 10.00 en 14.00 uur gesloten zijn.

Politie Zeeland is tijdens deze werkonderbreking telefonisch als volgt bereikbaar: bij spoed 112 en 0900-8844 voor overige zaken. Tijdens de algehele werkonderbreking zal de directe hulpverlening uiteraard gegarandeerd zijn, zodat de openbare orde en de veiligheid niet in gevaar worden gebracht.


Locatie op de kaart

Laatste nieuwsvideo's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren