Weerbericht:
Zonnig, morgen overwegend bewolkt en af en toe regen
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 33 km

Stroomstoring ontregelt verkeer M'burg

Toegevoegd: 23-01-2008, 18.54 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een stroomstoring heeft dinsdagmiddag het verkeer, bedrijven en winkelend publiek in Middelburg ontregeld.

Rond 13.00 uur zorgden graafwerkzaamheden voor een spanningsstoring in de omgeving van de wijk Dauwendaele. Hierdoor gingen de spoorbomen bij de overgang Schroeweg niet meer omhoog. Dit zorgde voor files in de omgeving. De Schroeweg toonde een zomerse aanblik: één lange file tussen de kruising bij de McDonald's en de spoorwegovergang bij de Schroebrug.

Winkelcentrum
De stroom viel ook uit in winkelcentrum Dauwendeale. Hierdoor gingen schuifdeuren niet meer openen en werd het voor de bezoekers shoppen in het donker. Ook het nabij gelegen kantorencomplex Goudend werd getroffen. Hierdoor zaten ook diverse bedrijven en een fitnesscentrum in het donker.

Volgens energiebedrijf DELTA zijn tussen de 500 en 1.000 klanten de dupe geworden van de storing, welke overigens rond 14.00 uur weer voorbij was.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren