Weerbericht:
Geleidelijk opklaringen, morgen vooral in het zuidoosten een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 34 km

Motorrijder zwaar gewond bij ongeluk

Toegevoegd: 25-01-2008, 15.06 uur
Door: Politie Zeeland

MIDDELBURG - Vrijdagmiddag rond 14.25 uur is een 30-jarige motorrijder uit Oost-Souburg, toen hij op de Torenweg in Middelburg is aangereden door een graafmachine, zwaar gewond geraakt.

De 21-jarige bestuurder van de graafmachine uit de gemeente Vlissingen reed over de Torenweg komende uit de richting van de Schroeweg en gaande in de richting van Oost-Souburg. Toen hij linksaf een in/uitrit van een baggerdepot in wilde rijden verleende hij geen voorrang aan de hem op dezelfde weg tegemoet komende 30-jarige motorrijder uit Oost-Souburg.

De motorrijder is, met ernstig gezichtsletsel en verdere (onbekende) verwondingen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen.

Van daaruit is hij dezelfde middag in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis in Antwerpen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren