Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 26 km

Oproep getuigen van gevaarlijk rijgedrag

Toegevoegd: 25-01-2008, 14.12 uur
Door: Politie Zeeland

KOEWACHT - De politie is op zoek naar mensen die op dinsdagmorgen 22 januari jl. getuigen zijn geweest van het gevaarlijke rijgedrag van een zwarte personenauto.

Die morgen werd rond 10.15 uur een overval gepleegd op de Plus-supermarkt in Koewacht waarbij de zwarte personenauto was betrokken. Kort na die overval kwamen bij de politie diverse meldingen binnen van bijna aanrijdingen waarbij vermoedelijk diezelfde personenauto betrokken was.

Deze personenauto viel op door zijn hoge snelheid en a-sociaal rijgedrag en werd later aangetroffen in Terneuzen. De politie is op zoek naar getuigen van dit verkeersgevaarlijk gedrag. Ook vermoedt de politie dat er meer mensen zijn die schade hebben aan bijv. hun auto en dit nog niet hebben gemeld.

Zij worden verzocht zich alsnog te melden op het politiebureau in Terneuzen of via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren