Weerbericht:
Zonnig, morgen overwegend bewolkt en af en toe regen
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 15 km

Gewonden bij ongeval op kruising Goes

Toegevoegd: 27-01-2008, 18.05 uur
Door: Politie Zeeland

GOES - Op de kruising Ringbaan West / Troelstralaan in Goes kwamen zaterdag om 22.30 uur een bedrijfsauto en een personenauto met elkaar in botsing.

De 33-jarige Heenvlietse bestuurder van de bedrijfsauto reed over de Ringbaan West en verleende op de kruising geen voorrang aan de van links komende personenauto, bestuurd door een 21-jarige man uit de gemeente Borsele.

Bij de aanrijding liepen twee, uit de gemeente Borsele afkomstige, 20-jarige inzittenden van de personenauto letsel op. Een man werd voor behandeling van een snijwond naar het ziekenhuis gebracht. De andere man liep wat schrammen op.

De bestuurder zelf bleef ongedeerd. Ook de bestuurder van de bedrijfsauto en een twee inzittenden, een 36-jarige vrouw uit Heenvliet en een 35-jarige man uit Capelle aan den IJssel, bleven ongedeerd. De twee auto's raakten zwaar beschadigd.


Locatie op de kaart

Laatste nieuwsvideo's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren