Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode en zwaargewonde bij ongeluk N62

Toegevoegd: 30-01-2008, 06.37 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong & Manfred Berrevoets

AXEL - Bij een aanrijding op de Tractaatweg (N62) bij Axel is woensdagochtend een 29-jarige motorrijder uit het Belgische Wachtebeke om het leven gekomen. Een 25-jarige automobilist uit Terneuzen raakte zwaargewond.


De motorrijder, die op weg was naar zijn werk, werd rond 05.50 uur geraakt door een personenauto. De bestuurder van de auto was op dat moment twee vrachtwagens aan het inhalen. Hij negeerde hierbij de doorgetrokken streep. Het voertuig reed op het moment van de botsing op de linkerweghelft. Daar botste de bestuurder frontaal op de hem tegemoetkomende motorrijder, welke ter plekke aan zijn letsel overleed.

De bestuurder van de auto is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen. Zijn twee inzittenden hadden geen zichtbaar letsel. Het voertuig raakte zwaarbeschadigd. De brandweer was ter plaatse omdat er sprake zou zijn van een beknelling.

De Tractaatweg was lange tijd afgesloten voor het verkeer in verband met technisch onderzoek. Het verkeer werd ter plaatse omgeleid. Rond half tien is de weg weer vrijgegeven.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren