Weerbericht:
Opklaringen. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Veel rook bij forse brand Krabbendijke

Toegevoegd: 31-01-2008, 14.42 uur
Door: Roland de Jong

KRABBENDIJKE - Een forse brand in een bedrijfspand aan de Noordstraat in Krabbendijke heeft donderdagmiddag voor grote rookontwikkeling gezorgd. De schade is behoorlijk.

Even na 14.00 uur werd ontdekt dat er brand woedde in de werkplaats van bandencentrum Pagee, achterin het pand. Brandweerploegen uit Krabbendijke, Kruiningen en Rilland rukten uit om de brand te bestrijden en de rook uit het pand te blazen.

De spuitgasten hebben in de buurt een waterwinning opgebouwd. Voor zover bekend vielen er geen gewonden. De brand heeft zware schade aangericht. Een exact schadebedrag is echter nog niet bekend. Ook is nog niets bekend over de oorzaak.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren