Weerbericht:
Enkele winterse buien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Jongeren mishandeld bij forse vechtpartij

Toegevoegd: 04-02-2008, 00.11 uur
Door: Roland de Jong

SAS VAN GENT - Op de Oostpoortweg in Sas van Gent zijn zondagavond vijf personen slaags geraakt. Eén van hen liep bij de vechtpartij dusdanig letsel op dat hij zich onder doktersbehandeling moest stellen.

Tussen 19.30 en 22.00 uur stonden een 16-jarige jongen en een 17-jarig meisje te wachten voor de brug bij de Oostpoortweg in het Zeeuws-Vlaamse dorp. Op een gegeven moment ontstond er onenigheid tussen de twee en een man, een vrouw en een meisje.

De man belaagde de jongen en de vrouw en het meisje vielen het 17-jarig meisje aan. De man heeft de jongen meerdere malen in het gezicht en buik gestopt en hem een kopstoot gegeven. De vrouw en het meisje hebben het 17-jarig meisje gekrabd, geslagen en aan het haar getrokken.

De 16-jarige jongen raakte gewond. De betrokken kenden elkaar. De politie heeft de zaak nog in onderzoek. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren