Weerbericht:
Veel bewolking, in de noordwestelijke helft plaatselijk lichte regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Politie zoekt getuigen aanranding meisje

Toegevoegd: 04-02-2008, 14.18 uur
Door: Politie Zeeland

MIDDELBURG - Politie Zeeland is een onderzoek gestart naar een incident dat plaatsvond zondag tussen 17.00 en 17.15 uur op de Abeelseweg in Middelburg.

Een 15-jarige meisje uit Vlissingen fietste, samen met twee jongens, over de Abeelseweg in de richting van Vlissingen. Zij kwamen uit de richting van het zwembad. Een van de twee jongens was een bekende van haar, de andere jongen kende zij nauwelijks, maar zij had met hem eerder die middag in het zwembad een conflict gehad.

Tussen 17.00 en 17.15 uur werd zij op de Abeelseweg door de twee gedwongen te stoppen. Terwijl een van de twee haar vasthield, werd zij door de ander haar tegen haar wil betast. Toen een man hun richting uit kwam lopen, lieten de twee het meisje los en fietsten weg.

De politie is op zoek naar deze man, die een rode jas droeg en uit de richting van Vlissingen aan kwam gelopen. Hij wordt verzocht zich te melden bij het politiebureau in Serooskerke. Tevens zoekt de politie contact met de bestuurder/ster en eventuele inzittenden van een grijze Volvo Station, die tussen bovengenoemde tijdstippen door de Abeelseweg reed.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren