Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 12 km

Caravan en auto over kop A58 Kapelle

Toegevoegd: 04-02-2008, 15.54 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

KAPELLE - Op de A58 is maandagmiddag tussen Kapelle en Kruiningen een Duitse personenauto met caravan over de kop geslagen.

Het ongeluk deed zich rond 14.25 uur voor ter hoogte van hectometerpaaltje 142,5. De auto kwam deels onder de caravan terecht. De brandweer werd gealarmeerd, maar hoefde niemand uit het voertuig te knippen. Wel bleek één persoon gewond te zijn geraakt. Over de aard en de ernst van het letsel van het slachtoffer is bij de politie nog niets bekend.

Een hondje dat ook in de auto zat is tijdelijk ondergebracht bij een dierenasiel. Voor zover bekend raakte de viervoeter, die met de dierenambulance naar Dreischor werd gebracht, niet gewond.

Volgens de politie gebeurde het ongeluk toen de caravan begon te slingeren en de vrouw daarop gas gaf. De combinatie kwam in de berm terecht en belandde uiteindelijk in de sloot.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren