Weerbericht:
Ook morgen veel zon en iets warmer dan vandaag
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 6 km

Gewonde na gewelddadige tasjesroof

Toegevoegd: 06-02-2008, 11.05 uur
Door: Politie Zeeland

TERNEUZEN - Politie Zeeland is een onderzoek gestart naar een beroving die dinsdag tussen 18.40 en 19.40 uur plaatsvond in de Professor Zeemanstraat in Terneuzen.

In de Professor Zeemanstraat liep een 66-jarige Terneuzense vrouw. Ter hoogte van de Lorentzlaan werd zij gepasseerd door een man die aan haar tas begon te trekken en die haar enkele keren sloeg. De vrouw viel en werd nog een paar keer geschopt, hierna liet zij de tas los.

De man rende er met de tas, waar alleen enkele bonnetjes inzaten, vandoor in de richting van de trap bij de Jeroen Boschstraat. De vrouw, die nog hard geschreeuwd heeft, liep een pijnlijke schouder en wat wondjes aan haar voet en knie op.

Het signalement van de man luidt als volgt: Jonge man, nog geen 30 jaar oud, ca. 1.75 m lang, licht getinte huidskleur en een volle bos donker, enigszins krullend, haar met een lengte van ongeveer 5 cm. De jongeman droeg sportieve kleding.

De politie is op zoek naar getuigen. Zij worden verzocht contact op te nemen met het politiebureau in Terneuzen of te bellen naar 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren