Weerbericht:
Vannacht regen en veel wind. Overdag buien. Zondag meest droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Overval op Terneuzens tankstation

Toegevoegd: 08-02-2008, 08.50 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Donderdag is aan het begin van de avond het PicoBello-tankstation aan de Bellamystraat in Terneuzen overvallen. Niemand raakte gewond.

De overvaller drong rond 19.40 uur het winkeltje bij de pomp binnen. Daarop werd de beheerder van het tankstation bedreigd. De dader ging er vervolgens met een onbekend geldbedrag vandoor. Van de dader ontbreekt sindsdien elk spoor.

De politie heeft de zaak in onderzoek. Het is nog niet bekend waarmee de overvaller de pompbediende precies heeft bedreigd. De politie heeft inmiddels wel een signalement van de dader verspreid. Het gaat om een blanke man met een normaal postuur van ongeveer 1.60 meter lang. Hij heeft een spitse neus en droeg tijdens de overval een donkergrijze trui met daarop vier witte letters en een muts.

Drie weken geleden werd een ander tankstation in Terneuzen overigens ook al het doelwit van overvallers. Op 19 januari drongen rond hetzelfde tijdstip twee mannen het pompstation aan de Serlippenstraat binnen. Hier gingen de daders er niet alleen vandoor met een geldbedrag. Ook namen ze rookwaren mee. De daders van deze overval zijn overigens nog steeds spoorloos.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren