Weerbericht:
Plaatselijk mist, verder veel bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 38 km

Brand in schoorsteen woning Kloetinge

Toegevoegd: 08-02-2008, 19.27 uur
Door: Christian van der Weele

KLOETINGE - Vrijdagavond rond half zeven werd blusgroep 1 van de Goese brandweer gealarmeerd voor de eerste melding van hun dienst, die een half uur daarvoor was begonnen.

De melding was een schoorsteenbrand aan de Jachthuisstraat te Kloetinge. Toen de brandweerlieden daar met een tankautospuit en ladderwagen aankwamen, viel de brand nog mee. De schoorsteen rookte aanzienlijk en ook in het huis was rookontwikkeling waar te nemen.

De brandweer heeft een overdrukventilator in het huis gezet om de rook te verdrijven en vervolgens hebben zij met een ramoneur de schoorsteen schoongeveegd. De bewoners van de kapitale boerderij mogen van geluk spreken dat het hierbij is gebleven, de monumentale boerderij bestaat namelijk grotendeels uit hout.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren