Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Forse woningbrand in Noordgouwe

Toegevoegd: 09-02-2008, 09.40 uur
Door: Roland de Jong

NOORDGOUWE - Een forse brand heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag voor grote schade gezorgd aan een woning aan De Vetpot in Noordgouwe.

De brand, die woedde op de zolderverdieping, werd rond 02.15 uur ontdekt. Binnen korte tijd breidde het vuur zich uit naar het dak. De brandweer zette diverse waterstralen in om het vuur te blussen. Drie brandweerwagens werden ingezet om de brand te bestrijden.

Nadat het vuur gedoofd was, is met een warmtebeeldcamera gegeken of alle vuurhaarden ook daadwerkelijk gedoofd waren. Een medewerker van de Stichting Salvage is ter plaatse gekomen om de bewoners te helpen met de verdere afhandeling.

De oorzaak van de brand is nog niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren