Weerbericht:
Zonnig, morgen overwegend bewolkt en af en toe regen
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 20 km

Gewonde bij steekpartij in woning Goes

Toegevoegd: 09-02-2008, 12.49 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een man aangehouden nadat zich in een woning in Goes een steekpartij had voorgedaan waarbij één persoon gewond was geraakt.

De verdachte, een 24-jarige man uit de gemeente Goes, werd rond 03.00 uur aangehouden. Hij zou een kleine steekwond in de hals van een 57-jarige Goesenaar hebben veroorzaakt. Toen de steekpartij zich voordeed bevond de verdachte zich in de woning van de Goesenaar.

Het steekwapen is in de woning achtergebleven. De politie heeft het inmiddels in beslag genomen. De aanleiding van het voorval is bij de politie nog niet duidelijk. De 57-jarige man heeft aangifte gedaan van zware mishandeling en poging tot doodslag.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren