Weerbericht:
Eerst mistbanken. Verder geregeld zon, in het zuiden en midden later buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Man ernstig gewond na val van hoogte

Toegevoegd: 09-02-2008, 12.54 uur
Door: Roland de Jong
THOLEN – In de Burgemeester van der Hoevenstraat in Tholen is zaterdagochtend een man enkele meters naar beneden gevallen. Het slachtoffer liep ernstige verwondingen op.

Het ongeluk gebeurde rond 10.50 uur toen de man aan het werk was op een ladder. De man zou bezig zijn geweest met het schilderen van zijn dakgoot toen hij vermoedelijk zijn evenwicht verloor en ongeveer drie meter naar beneden viel op een stuk tuin met tegels.

Het slachtoffer was bij aankomst van de ambulancedienst niet meer aanspreekbaar en zodoende werd de traumahelikopter uit Rotterdam ter plaatse gevraagd. Deze werd echter na korte tijd gecancelled omdat werd besloten het slachtoffer met hoge spoed per ambulance naar een ziekenhuis te vervoeren.

Over de huidige toestand van de gewonde man is niets bekend. Het ongeluk trok veel bekijks van buurtbewoners.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren