Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Agent gewond bij aanhouding lastpak

Toegevoegd: 09-02-2008, 12.01 uur
Door: Politie Zeeland

MIDDELBURG - Afgelopen vrijdag, 8 februari, zijn, omstreeks 07.05 uur, twee mannen aangehouden door de Zeeuwse politie. Door conducteurs in de trein werd een melding gemaakt dat één van de twee, een 21-jarige Goesenaar, zwart reed, zich niet kon legitimeren en zich nogal lastig gedroeg in de trein.

Op het station Middelburg aangekomen kwam de politie de trein in. Er werd door de agenten gevorderd dat de 21-jarige zich legitimeerde, maar hij voldeed niet aan de vordering. De agenten wilden de man meenemen naar het bureau om uit te zoeken wie hij was.

Hij verzette zich hevig en verwondde één van de agenten aan zijn hand. Zijn broer, een 18-jarige Goesenaar, belemmerde de agenten bij het uitvoeren van hun werk. Hij is hiervoor ook aangehouden. De 21-jarige ging er nog vandoor, maar kon na een korte achtervolging worden aangehouden en overgebracht naar het bureau.

De 18-jarige is inmiddels na verhoor in vrijheid gesteld. De 21-jarige zit nog vast. In de zaak zijn diverse getuigen van het incident gehoord.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren