Weerbericht:
Wolkenvelden, af en toe regen. Morgen perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongens opgepakt voor verkoop wafels

Toegevoegd: 10-02-2008, 17.20 uur
Door: Politie Zeeland

VLISSINGEN - Bij de Zeeuwse politie kwamen zaterdagmiddag diverse meldingen binnen dat er jongens wafels aan het verkopen waren, terwijl hun legitimatie er 'nep' uitzag.

Op de Nieuwe Vlissingseweg in Vlissingen werden omstreeks 17.00 uur twee jongens van 16 en 17 jaar (afkomstig uit Rotterdam en Schiedam) door de politie aangehouden. Zij verkochten pakken wafels die ze van tevoren bij een supermarkt hadden gekocht. Aan geinteresseerden hingen zij het verhaal op dat ze bezig waren om een jongerenplek op te zetten.

In hun verklaringen werd duidelijk dat ze allebei wel wisten dat ze eigenlijk een vergunning nodig hadden om te venten. De jongen van 16 was al vier keer eerder door de politie aangehouden voor hetzelfde feit. Omstreeks 20.00 uur kwam er een melding binnen dat er nog meer jongens wafels aan het verkopen waren.

Op de Schuitvaartgracht in Vlissingen werd één jongen uit Rotterdam van 18 jaar oud aangehouden door de politie, zijn maatje ging er vandoor toen de agenten in zijn zicht kwamen. De 18-jarige is overgebracht naar het bureau en wilde daar geen verklaring afleggen. Alle drie de jongens waren hetzelfde lot beschoren… ze kregen een boete.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren