Weerbericht:
Plaatselijk mist, verder veel bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 21 km

Jongeman zakt in elkaar na ongeluk

Toegevoegd: 10-02-2008, 17.24 uur
Door: Politie Zeeland

BIERVLIET - Een 16-jarige jongen uit de gemeente Sluis heeft gisteravond omstreeks 20.00 uur een ongeluk gehad met zijn brommer.

Hij reed over de Sint Pietersdijk en had niet voortdurend zijn brommer onder controle. Hierdoor raakte hij van de weg en kwam terecht in een lager gelegen weiland. Hier kwam hij ten val. Hij is opgekrabbeld en heeft bij het dichtstbijzijnde huis aangebeld en gevraagd of hij even binnen mocht komen.

Hierna zakte hij in elkaar en toen hij even later weer bijkwam wist hij niet meer wat er gebeurd was. Een ambulance is ter plekke geroepen en die heeft de jongen overgebracht naar het ziekenhuis. Daar werd geconstateerd dat hij alleen wat opgezette spieren had opgelopen.

Hij kan thuis van zijn avontuur herstellen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren