Weerbericht:
Vannacht mistbanken, overdag perioden met zon. Donderdag meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto's van talud na voorrangsfout

Toegevoegd: 10-02-2008, 18.37 uur
Door: Roland de Jong & Politie Zeeland

'S-HEER ABTSKERKE - Twee auto's zijn zondagmiddag in 's-Heer Abtskerke van een zeven meter hoog talud gereden na een voorrangsfout.

Het ongeluk vond rond 16.00 uur plaats op de Grotedijk. Een gezin (vader, moeder, oma en twee kinderen) reed omstreeks 15.58 uur in hun auto over de Grotedijk toen er op een gegeven moment een personenauto, bestuurd door een 81-jarige Vlissinger, uit de richting van de Noteboomdijk kwam.

Deze sloeg af in de richting van 's-Gravenpolder en reed de voorrangsweg op zonder voorrang te verlenen aan de auto van het gezin uit Middelburg. De bestuurder, de 44-jarige vader, kon de auto die de weg op kwam niet meer ontwijken en beide auto's schoten een 7-meter diepe sloot in.

Alle betrokkenen konden eigenhandig uit hun auto's komen en wonder boven wonder raakte niemand gewond. Ambulancepersoneel heeft de moeder uit het gezin nog onderzocht, maar zij bleek slechts wat spierpijn opgelopen te hebben.

De kinderen die achterin de auto zaten, een meisje van 8 en een jongetje van 4, waren behoorlijk onder de indruk en kregen van de politieagenten een knuffelbeer uitgereikt voor de schrik.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren