Weerbericht:
Buien, in het noordelijk kustgebied zware windstoten
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Oor half afgescheurd na forse mishandeling

Toegevoegd: 10-02-2008, 19.55 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In Middelburg is in de nacht van zaterdag op zondag een 22-jarige Vlissinger het slachtoffer geworden van zware mishandeling. Eén van de oren van de man is gedeeltelijk van zijn hoofd gescheurd.

De Vlissinger stond vannacht samen met enkele vrienden en bekenden op een taxi te wachten op Plein 1940. Op een gegeven moment ontstond een woordenwisseling met een bekende van hem. Deze pakte een gebroken fles van de grond en begon de Vlissinger hiermee te slaan.

De Vlissinger raakte gewond aan beide oren. De dader rende na de aanval hard weg. Het slachtoffer heeft zich door de taxi laten afzetten bij het ziekenhuis. Daar bleek dat één van zijn oren zo ver van zijn hoofd was afgescheurd dat hij dit oor mogelijk kwijt raakt.

De verdachte is nog niet aangehouden. De politie is naar hem op zoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren