Weerbericht:
Buien, in het noordelijk kustgebied zware windstoten
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouwen opgepakt tijdens knippen hennep

Toegevoegd: 10-02-2008, 21.17 uur
Door: Politie Zeeland

TERHOLE - Vanmorgen zijn in Terhole, in een woning aan de Hulsterweg, drie personen aangehouden die bezig waren met het knippen van hennepplanten.

Surveillerende agenten roken een henneplucht en hebben een onderzoek ingesteld naar de herkomst van de lucht. In de woning troffen zij twee vrouwen (62 en 42 jaar oud en afkomstig uit Stekene (B) en Sint Niklaas (B)) zij waren bezig om de hennep te verknippen.

De vrouwen zijn overgebracht naar het politiebureau en hebben een verklaring afgelegd. Hierna zijn beide dames weer in vrijheid gesteld. De bewoner van het pand is ook aangehouden. Hij wordt voorgeleid voor de Rechter Commissaris en zit nog vast.

In de woning werden enkele kilo's henneptoppen in beslag genomen evenals enkele tientallen kilo's hennepstelen. Ook werden kweekbenodigdheden in beslag genomen. Tegen alle verdachten wordt proces-verbaal opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren