Weerbericht:
Buien, in het noordelijk kustgebied zware windstoten
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Scheepsbrand snel onder controle

Toegevoegd: 11-02-2008, 09.39 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In de binnenhaven van Vlissingen heeft maandagochtend korte tijd brand gewoed op een schip van Rijkswaterstaat. De brand was snel onder controle.

De brand ontstond rond 08.55 uur op een schip dat lag afgemeerd aan de Koningsweg. De brandweer rukte met een blusvoertuig en een ladderwagen maar de inzet van alleen de blusauto bleek voldoende om de brand te bestrijden. Het vuur, dat ontstond in de machinekamer was snel onder controle.

Na ruim een half uur kon de brandweer alweer inrukken. De machinekamer heeft lichte rookschade opgelopen. De brand is zeer waarschijnlijk ontstaan in de elektrische installatie van het schip. Een schadebedrag is nog niet bekend.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren