Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 40 km

Middelbrand in woning aan de Zandstraat te Hulst

Toegevoegd: 30-01-2005, 19.39 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

HULST - De brandweer van Hulst is zondagmiddag uitgerukt voor een woningbrand.
Rond kwart voor drie kwam bij de brandweer een melding binnen dat er brand woedde in een woning aan de Zandstraat te Hulst. In eerste instantie werden door de alarmcentrale alleen de tankautospuit 5730 en de hoogwerker 5750 naar de melding gestuurd.

Toen de Officier Van Dienst 5795 ter plaatse kwam gaf deze echter vrijwel direct het sein middelbrand en zodoende werd ook de tankautospuit 5731 gealarmeerd. De brand woedde in het plafond tussen de woonkamer op de begane grond en de bovenverdieping. De brandweer heeft daarop direct enkele stralen hoge druk ingezet om de brand te doven.

De brandweer heeft een gat in het dak gezaagd om er zeker van te zijn dat de brand volledig gedoofd was. De brand was na ongeveer drie kwartier onder comntrole. De brandweer kon rond vijf uur weer terug keren naar de kazerne. De schade aan de woning is groot. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren