Weerbericht:
Vannacht helder, overdag zonnig en landinwaarts zomers warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde na opmerkelijke uitwijkmanoeuvre

Toegevoegd: 12-02-2008, 00.23 uur
Door: Politie Zeeland

SLUIS - Op de Heilleweg in Sluis heeft maandagochtend een ongeval plaatsgevonden waarbij een 24-jarige Belgische automobiliste uit Maldegem snijwonden heeft opgelopen.

De vrouw verklaarde dat zij over de Heilleweg reed en dat haar een auto tegemoet kwam. Die auto bleef in het midden van de weg rijden. Hiervoor moest de Belgische dus uitwijken om een frontale botsing te voorkomen. Ze heeft toen een stuurcorrectie gemaakt en is hierdoor in de berm terecht gekomen.

Ze kwam tot stilstand in een naast de weg gelegen sloot. Haar auto bleek total loss. De onfortuinlijke vrouw is overgebracht naar het ziekenhuis in Brugge. Van de tegemoetkomende auto is tot nu toe nog niets bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren