Weerbericht:
Perioden met zon, in het zuiden en midden later buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij ongeluk in Vlissingen

Toegevoegd: 13-02-2008, 08.37 uur
Door: Politie Zeeland

VLISSINGEN - Dinsdagmiddag rond 14.15 uur heeft op de kruising Koudekerkseweg/President Rooseveltlaan in Vlissingen een ongeluk plaatsgevonden.

Voor het verkeerslicht richting Sloeweg stonden drie personenauto's te wachten. Achter die auto's stond een scootertje met hierop twee meisjes afkomstig uit Vlissingen en allebei 16 jaar oud. Toen het verkeerslicht op groen sprong begon de voorste auto te rijden.

Hierop volgde de rest van de voertuigen. Ineens remde de voorste auto en de bestuurder hiervan begon, middenop de kruising, te kletsen met een andere automobilist. De beide auto's die achter hem aan kwamen konden het allemaal nog net op tijd aanremmen, maar de scooter reed tegen de derde auto aan. Beide meisjes kwamen ten val op het wegdek.

Ze zijn allebei met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Toen de politie ter plaatse kwam bleek de auto die middenop de kruising gestopt was verdwenen. De politie is op zoek naar de bestuurder van deze auto.

Hij of zij en eventuele getuigen worden verzocht zich te melden bij het politiebureau in Vlissingen, of te bellen met telefoonnummer 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren