Weerbericht:
Vannacht helder, overdag zonnig en landinwaarts zomers warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Vlissinger aangehouden voor belediging

Toegevoegd: 13-02-2008, 08.40 uur
Door: Politie Zeeland

MIDDELBURG - Inmiddels wordt het als algemeen bekend verondersteld dat men niet mag fietsen in de Middelburgse Lange Delft. Toch begaf zich een 54-jarige Vlissinger vanmiddag rond 16.00 uur op de fiets door deze winkelstraat.

Twee surveillerende agenten liepen door dezelfde straat en spraken de man aan op zijn gedrag. De man luisterde niet en probeerde door te fietsen. Toen hem tot drie keer toe was verteld dat hij dit niet moest doen moesten de agenten nóg zijn fiets vastpakken om hem het verder fietsen te beletten. De man gaf op niet mis te verstane wijze aan dat hij het onzin vond dat de agenten een bon voor hem gingen uitschrijven.

De agenten vroegen om zijn identiteitsbewijs en weer pas na twee keer vragen begreep de man dat hij zijn identiteitskaart moest overhandigen. Eén van de agenten schreef de bon uit en hierop begon de man de agent te beledigen. Dit ging op een dusdanige manier dat winkelend publiek bleef staan en het tafereeltje met volle attentie gadesloeg.

De man bleef doorgaan met beledigen en hierop is hij aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hij krijgt een proces-verbaal.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren