Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 21 km

Yersekenaar in eigen woonplaats ten val met scooter

Toegevoegd: 30-01-2005, 19.40 uur
Door: Politie Zeeland

YERSEKE - Een 17-jarige jongen uit Yerseke is in de nacht van zaterdag op zondag met zijn scooter ten val gekomen nadat hij tegen een betonnen paal was gereden.


Rond 00.45 uur kwam de jongen ten val nadat hij op de Breeweg in zijn woonplaats door nog onbekende oorzaak een betonnen paal geheel omver had gereden. Zijn scooter raakte zwaar beschadigd. De jongen droeg geen helm en liep bij zijn val een bult op aan zijn hoofd.

Hij werd voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis waar hij na behandeling weer naar huis mocht. Omdat het vermoeden bestond dat de jongen onder invloed van alcohol was, werd in het ziekenhuis een bloedproef afgenomen. De uitslag hiervan is nog niet bekend.  


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren