Weerbericht:
Vannacht helder, overdag zonnig en landinwaarts zomers warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Middelbrand loods Crijnssenstraat Axel

Toegevoegd: 16-02-2008, 10.14 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - De brandweerkorpsen van Terneuzen en Hulst zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag uitgerukt nadat even na middernacht brand was uitgebroken in Axel.

Bij de alarmcentrale werd rond 00.05 uur gemeld dat er forse rookontwikkeling werd waargenomen vanuit een loods van bedrijf aan de Crijnssenstraat in de Zeeuws-Vlaamse plaats. De brandweer alarmeerde direct 'middelbrand' en zodoende gingen blusvoertuigen uit Zuiddorpe en Axel en een hoogwerker uit Hulst ter plekke om de brand te bestrijden.

In de loods bleek tijdens werkzaamheden brand te zijn ontstaan in het voorronder van een jacht. Toen de brandweer arriveerde stond de loods vol rook en was de romp van het jacht erg heet. De brand was echter snel onder controle.

De spuitgasten hebben de loods geventileerd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren