Weerbericht:
Perioden met zon, in het zuiden en midden later buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij vechtpartijen M'burg en Goes

Toegevoegd: 16-02-2008, 16.59 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In de aanloop van het weekeinde zijn bij vechtpartijen in Middelburg en Goes diverse personen gewond geraakt. De politie heeft meerdere aanhoudingen verricht.

De eerste problemen deden zich rond 20.50 uur voor op de Zusterstraat in Middelburg toen daar een 24-jarige man uit die plaats met muziek zorgde voor geluidsoverlast. Na klachten had de man een ruit bij zijn buren kapot getrapt om zich op die manier toegang tot de woning te verschaffen. Hij deelde enkele klappen uit en sloeg een 27-jarige Middelburg op zijn neus. Een 22-jarige vrouw werd met gebaren bedreigd. De 24-jarige werd aangehouden en  overgebracht naar Torentijd.

In de hal van het Goese NS-station werd rond 21.15 uur tijdens een opstootje ook iemand geraakt tegen zijn neus. Een 15-jarige inwoner van Krabbendijke schopte rond dat tijdstip per ongeluk een flessendop tegen de schoen van een onbekende man. Hij kreeg daarop een kopstoot. Bij de huisartsenpost bleek zijn neus gebroken te zijn. De jongen heeft aangifte gedaan van mishandeling. De dader kon vooralsnog niet worden gepakt.

Enkele uren later was het weer raak in Goes. Rond 03.00 uur werden twee Goesenaren van 31 en 34 jaar oud aangehouden nadat zij ruzie hadden gekregen met een medewerker van een café aan de Oude Vismarkt. De twee waren het horecapand binnengegaan met een zelf meegebrachte fles alcoholische drank. Toen de medewerker hen vertelde dat dit niet was toegestaan, kreeg hij van de 34-jarige meerdere vuistslagen in het gezicht. De 31-jarige probeerde de boel te sussen. De twee mannen liepen daarop weg. Ze werden even later aangehouden door de politie.

In Middelburg was het rond 04.30 uur weer raak. Toen viel op Plein 1940 een 28-jarige Middelburger van zijn fiets. Twee andere Middelburgers, 17 en 18 jaar oud, lachten hem uit en tijdens een woordenwisseling kreeg de oudste van de drie een vuistslag. Op de hoek van de Vlissingsestraat met de Beenhouwerssingel kwam het tot een vechtpartij. Hier werd de 28-jarige meerdere malen geslagen en geschopt. 

De vechtpartij verplaatste zich vervolgens naar de Schroeweg. Daar werden de 17- en de 18-jarige aangehouden. De 28-jarige man liep onder andere een hoofdwond en een gekneusde pols op. Hij werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft de zaak nog in onderzoek.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren