Weerbericht:
Veel zon en droog, maandag landinwaarts zomers warm
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Brand op bouwlocatie in Middelburg

Toegevoegd: 17-02-2008, 17.17 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op een bouwterrein aan de Keetenstraat in Middelburg is zondagmiddag brand uitgebroken. De Stadsgewestelijke brandweer Vlissingen/Middelburg heeft drie voertuigen opgeroepen om de brand te bestrijden.

Het vuur werd rond 16.30 uur ontdekt toen omstanders ontdekten dat er op meerdere plaatsen rook uit het in aanbouw zijnde school/apartementencomplex kwam. Twee toegangsdeuren moesten worden geforceerd om in het gebouw te komen.

De brandweer zette twee blusvoertuigen en een ladderwagen in. Het duurde uren voordat alle rook uit het gebouw geblazen was. De brand trok veel bekijks van buurtbewoners en voorbijgangers.

Op de bouwplek stond vroeger een gebouw van de VMBO-afdeling van de Christenlijke Scholengemeenschap Walcheren (CSW). Nu worden er een brede school en 37 twee- en driekamerappartementen gerealiseerd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren