Weerbericht:
Eerst mistbanken. Verder geregeld zon, in het zuiden en midden later buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Onderzoek naar beroving bejaarde vrouw

Toegevoegd: 17-02-2008, 23.15 uur
Door: Politie Zeeland

'S-GRAVENPOLDER - De politie stelt een onderzoek in naar de beroving van een 90-jarige vrouw. Zij werd afgelopen vrijdagavond in haar woning aan de Van Hoekenstraat beroofd door een drietal mannen.

Rond 23.30 uur waren de drie mannen haar woning binnen gedrongen terwijl de vrouw lag te slapen. Ze werd wakker van gestommel in haar woning waarna ze oog in oog stond met de inbrekers. Bleek dat deze haar woning hadden doorzocht waarna de inbrekers er met een nog onbekend geldbedrag en sieraden vandoor gingen.

Inmiddels heeft de poltie een buurtonderzoek gehouden en heeft in en om de woning gezocht naar sporen. Dit heeft nog niet tot het juiste resultaat geleid en daarom is de politie nog op zoek naar mensen die vrijdagavond rond 23.30 uur iets opvallends hebben gezien in de omgeving van de woning. Zij kunnen zich melden via 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren