Weerbericht:
Perioden met zon, in het zuiden en midden later buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Zeeuw opgepakt na wilde achtervolging

Toegevoegd: 19-02-2008, 11.27 uur
Door: Provinciale Zeeuwse Courant
BERGEN OP ZOOM - Een 41-jarige man uit 's-Heerenhoek is maandagavond, na een wilde achtervolging, door de politie aangehouden in Bergen op Zoom.

Hij had kort daarvoor in Hoeven een horecazaak overvallen en ging er met de buit vandoor. De eigenaar en een personeelslid zetten de achtervolging in en hielden de politie op de hoogte van hun wilde race over de snelweg.

Onderaan een afslag van de A58 bij Bergen op Zoom trachtten agenten de inwoner van 's-Heerenhoek te stoppen, maar hij ramde hun auto en reed met hoge snelheid verder. Pas verderop, in de Gagelboslaan, wisten twee andere politieauto's de man klem te rijden. Zelfs toen gaf hij zich niet zonder slag of stoot over. De politie moest een politiehond en pepperspray inzetten om de man tot bedaren te brengen.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren