Weerbericht:
Perioden met zon, in het zuiden en midden later buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje geschept door auto in Kapelle

Toegevoegd: 20-02-2008, 08.32 uur
Door: Politie Zeeland

KAPELLE - Op de Schoorse Oudedijk is dinsdagmiddag een 15-jarige meisje uit Kapelle tijdens het oversteken geschept door een bedrijfsauto.

Het meisje fietste aan de linkerzijde van de weg over het fietspad en stak zonder te kijken de weg over. Ze zag hierbij een achterop komende auto, bestuurd door een 31-jarige man uit Leerdam, geheel over het hoofd. De automobilist remde nog uit volle macht maar schepte het meisje op de motorkap.

Ze is voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. Daar bleek dat ze een pijnlijke knie, blauwe plekken en een bult op haar hoofd had opgelopen. Na onderzoek kon ze weer naar huis.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren