Weerbericht:
Wolkenvelden, af en toe regen. Morgen perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Lichtgewonden bij kopstaartbotsing

Toegevoegd: 20-02-2008, 18.24 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een kop/staartbotsing op de kruising 'Vrijburg' bij de Nieuwe Vlissingseweg is woensdagmiddag twee personen lichtgewond geraakt.

Het ongeluk vond rond 17.30 uur plaats nabij de stoplichtinstallatie van het kruispunt. Een 26-jarige Vlissingse automobilist kwam uit de richting van Middelburg en kon niet tijdig stoppen toen een voor hem rijdende 37-jarige bestuurder uit de gemeente Hulst moest remmen.

Er werd één ambulance ingezet om de betrokkenen medisch te controleren. Twee mensen hadden nekklachten opgelopen. Geen van hen was er ernstig aan toe.

De beide auto's raakten beschadigd. De achterste auto liep de meeste schade op. De voorzijde daarvan raakte vrijwel compleet vernield. De voorste auto had aanzienlijk minder schade. De afdeling Verkeers Ongevallen Analyse van de politie heeft ter plekke onderzoek gedaan naar de botsing.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren