Weerbericht:
Perioden met zon, in het zuiden en midden later buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist rijdt in op fietsende jongens

Toegevoegd: 22-02-2008, 08.27 uur
Door: Politie Zeeland
PHILIPPINE - Politie Zeeland zoekt getuigen van aanrijding in Philippine.

De aanrijding vond woensdag tussen 15.45 en 16.30 uur plaats op de Seijdlitzpolder in Philippine. Daar fietsten twee 14-jarige jongens uit de gemeente Terneuzen in de richting van Philippine. Aan de kant van de weg stond een auto met Belgisch kenteken, waarin achterin twee vrouwen zaten. Naast de auto stonden twee mannen die iets naar de jongens riepen; de jongens hebben hierop niet gereageerd.

Nadat zij de auto waren gepasseerd, reed deze hen achterop en reed vervolgens tegen hun fietsen. Een van de jongens kon de inrit van een weiland oprijden, de ander viel in de berm en liep letsel op in zijn gezicht. Hij is behandeld hij de huisartsenpost. Zijn fiets werd een aantal meters meegesleept en raakte beschadigd.

Politie Zeeland stelt momenteel een onderzoek in naar deze aanrijding en is op zoek naar getuigen. Mensen die iets hebben gezien worden verzocht zich te melden bij het politiebureau in Terneuzen of te bellen naar 0900-8844.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren