Weerbericht:
Vannacht helder, overdag zonnig en landinwaarts zomers warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Poederbrief bij Pabo in Walsoorden

Toegevoegd: 22-02-2008, 16.01 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

WALSOORDEN - Bij het postorderbedrijf voor erotische artikelen 'Pabo' in Walsoorden is vrijdag rond 12.00 uur een poederbrief gevonden.

Het personeel van de postkamer waarin de brief, afkomstig uit Engeland, werd gevonden moest uren binnen blijven. Rond 17.00 uur mochten zij naar huis. Wel werd hen het advies gegeven om zichzelf goed te douchen en extra alert te zijn op eventuele gezondheidsklachten.

De brandweer is naar binnen geweest met speciale pakken. Brandweerlieden hebben de brief en enkele andere poststukken meegenomen voor onderzoek. Het poeder zal worden onderzocht bij het RIVM-laboratorium in Bilthoven. De uitslag daarvan wordt pas over een week verwacht.

De politie doet ook nog onderzoek naar de zaak. Het gebouw van Pabo is, afgezien van de ruimte waarin het poststuk werd gevonden, weer veilig verklaard.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren