Weerbericht:
Perioden met zon, in het zuiden en midden later buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder levensgevaarlijk op de weg

Toegevoegd: 24-02-2008, 17.40 uur
Door: Politie Zeeland
TERNEUZEN - Zondag rond 11.30 uur is op bij de verkeerslichten Guido Gezellestraat /Hoofdweg in Terneuzen een 49-jarige motorrijder uit Avelgem (B) aangehouden.

Agenten zagen dat de motorrijder op het wegvak tussen de Zuidlandstraat en de F. van Eedenstraat drie auto's rechts aan het inhalen was. Op het wegvak tussen de F. van Eedenstraat en de Alvarexlaan werd de snelheid gemeten. Hieruit bleek dat hij met een geijkte gecorrigeerde snelheid van 114 km/u rred in plaats van de toegestane 50 km/u.

Bij de kruising G. Gezellestraat / Vlietstraat maakte hij gebruik van het voorsorteervak, welke was bestemd voor het linksafslaand verkeer maar reed uiteindelijk rechtdoor in de richting van de Tractaatweg.

Hij is voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. Zijn motor is ingenomen. Diezelfde morgen om 09.45 uur was hij al verbaliseerd terzake rijden door rood licht.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren