Weerbericht:
Perioden met zon, in het zuiden en midden later buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote schade door woningbrand Goes

Toegevoegd: 25-02-2008, 00.17 uur
Door: Brandweer Goes
GOES - De dienstdoende brandweerploeg van de Goese brandweer heeft zondagmiddag tenauwernood kunnen voorkomen dat een brand in een aanbouw van een woning aan de Oostsingel uit de hand liep.

In een woning op de hoek van de Oostsingel en de Zonnebloemstraat was brand ontstaan in een aanbouw waarin, tijdens de verbouwing van de eigenlijke woning, veel spullen stonden opgeslagen. In de aanbouw stonden onder meer ook een wasdroger en een wasmachine.

Het was voor de uitgerukte brandweerlieden gedurende een kwartier heel hard werken om te voorkomen dat de brand uitslaand werd. De ramen stonden door de enorme hitte in het pand op barsten. Aan de buitenkant was aan de rook voor de ramen duidelijk zichtbaar dat de brand zich aan het ontwikkelen was. Zelfs een eventuele flash-over kon niet uitgesloten worden.

Met inzet van twee stralen hoge druk kon het vuur uiteindelijk toch nog op tijd gedoofd worden. Met een ventilator werd vervolgens de rook uit de woning geblazen. In het pand is grote brand-, rook- en roetschade ontstaan.

Over de exacte oorzaak van de brand is nog niets bekend, maar een technisch defect in één van de elektrische apparaten in de berging behoort tot de mogelijkheden.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren