Weerbericht:
Perioden met zon, in het zuiden en midden later buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode bij ongeluk met heftruck Hansweert

Toegevoegd: 26-02-2008, 14.07 uur
Door: Roland de Jong

HANSWEERT - Bij een aanrijding met een heftruck bij een scheepswerf aan de Kaai in Hansweert is een 28-jarige man om het leven gekomen.


Het ongeval gebeurde dinsdagmiddag rond 12.40 uur op scheepswerf Reimerswaal. De man zat samen met nog twee anderen op een heftruck die werd bestuurd door een vierde persoon; een 17-jarige jongeman uit de gemeente Zeist. In een bocht is de 28-jarige van de heftruck gevallen en daar vervolgens door overreden.

De inzet van een traumahelikopter en diverse ambulances mocht niet baten. Het slachtoffer overleed ter plekke. De woonplaats van het slachtoffer is nog niet bekend gemaakt. Het politieonderzoek is nog niet afgerond.

De arbeidsinpectie is in kennis gesteld van het ongeluk.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren