Weerbericht:
Perioden met zon, in het zuiden en midden later buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw aangereden op N59 bij Bruinisse

Toegevoegd: 28-02-2008, 22.27 uur
Door: Politie Zeeland

BRUINISSE - Om ongeveer 20.36 uur vanavond is een vrouw aangereden op de parallelweg van de N59 ter hoogte van Bruinisse.

De vrouw werd op dat moment bijgestaan door een werknemer van de ANWBwegenwacht die een band aan het wisselen was van de auto van de vrouw. Op een gegeven moment besluit de vrouw uit haar auto te stappen en op het moment dat zij dat doet wordt zij direct aangereden door een auto die vanuit de richting Bruinisse komt.

De vrouw komt op het wegdek terecht en loopt diverse breuken op. De passerende auto, de bestuurder van een donkerkleurige auto, is doorgereden na de aanrijding. De politie zoekt getuigen van het ongeluk. Zij kunnen zich melden op telefoonnummer 0900-8844 of langsgaan op het politiebureau in Zierikzee.

De vrouw is door een ambulance overgebracht naar een ziekenhuis in Rotterdam, haar gegevens zijn nog niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren