Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
120 files van totaal 441 km

Gestolen auto blijkt door hek te zijn gereden

Toegevoegd: 01-03-2008, 00.06 uur
Door: Politie Zeeland

RILLAND - Tussen 15.30 uur donderdagmiddag en vrijdagochtend 07.00 uur is een personenauto weggenomen bij een woning aan de Hoofdweg in Rilland. De auto is inmiddels terrecht.

De eigenaar had zijn auto niet afgesloten achtergelaten in zijn garage. Vanmorgen kwam hij in zijn garage en ontdekte dat de auto weg was. In eerste instantie dacht hij dat de auto door een van zijn gezinsleden was meegenomen, maar even later bleek dit niet zo te zijn.

Toen agenten van de Zeeuwse politie een onderzoek gingen instellen gaf de meldkamer door dat er in Kruiningen, op de Veerweg, een personenauto was aangetroffen. De agenten zijn gaan kijken en troffen bovengenoemde auto aan op de Veerweg in Kruiningen. De auto was dwars door een hek heengereden. Het voertuig was flink beschadigd. De auto is opgetakeld door een takelbedrijf.

De politie gaat sporenonderzoek in de auto doen. Over de schade aan het stukgereden hek is nog niets bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren