Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Autobrand in pakeergarage Middelburg

Toegevoegd: 01-03-2008, 15.20 uur
Door: Manfred Berrevoets & Brandweer Stadsgewest

MIDDELBURG - De Stadsgewestelijke Brandweer Vlissingen/ Middelburg is vanmiddag rond één uur uitgerukt voor een automatische brandmelding in parkeergarage de Geere te Middelburg.

Toen de brandweer ter plaatse kwam bleek dat er in één auto een beginnende brand onder de motorkap woedde . De brandweer kon zich beperken tot het controleren en nablussen van de brand.

De eigenaar was, met blusmiddelen van de parkeerkelder, zelf al begonnen met de blussing en heeft hierdoor grotere gevolgen voorkomen.

Er zijn geen personen gewond geraakt. Het viel de brandweer echter wel op dat enige rookontwikkeling, een akoestisch alarm en knipperende borden met de tekst “garage verlaten” door vele mensen werd genegeerd en men toch gewoon als voetganger de garage betrad en doorging met de normale gang van zaken.

Doordat de garage meerdere toegangen heeft kan onmogelijk elke ingang direct gesloten en bewaakt worden. Daarnaast zijn deze ingangen natuurlijk ook bedoeld als vluchtweg/ uitgang. Auto’s werden automatisch niet meer in de garage toegelaten.

De auto liep enige brandschade op in het motorcompartiment. De vermoedelijke oorzaak is een defect in het elektrisch systeem onder de motorkap.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren