Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Forse buitenbrand Gemaalweg Tholen

Toegevoegd: 03-03-2008, 22.48 uur
Door: Marco Scheermeijer
THOLEN - Een redelijk grote zwarte plek is het gevolg van een buitenbrand die vanmiddag heeft gewoed aan de Gemaalweg in Tholen. De blusgroep van Tholen is hiervoor ingezet.

Rond kwart voor vijf vanmiddag werd de blusgroep Tholen terplaatse gevraagd aan de Kaaij in Tholen voor een mogelijke buitenbrand. Toen de bevelvoerder zich meldde bij de alarmcentrale kreeg de brandweer door dat het niet op de Kaaij zou wezen maar dat er brand zou woedde aan de Gemaalweg. Na dit bericht rukte de ploeg direct uit naar de Gemaalweg.

Toen de spuitgasten terplaatse kwamen bleek er inderdaad brand te zijn aan de Gemaalweg, een stuk ruigte stond in de brand. Vorig jaar ook ongeveer rond deze tijd was er ook al brand op dezelfde plek waarbij de spuitgasten van Tholen in actie moesten komen. Nu ongeveer honderd meter verderop is er opnieuw brandgesticht.

De brandweer heeft de brand geblust en kon binnen korte tijd terugkeren naar de brandweerkazerne.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren