Weerbericht:
Perioden met zon, later op de dag in het midden en zuiden buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Forse brand in winkel Heinkenszand

Toegevoegd: 04-03-2008, 13.39 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - In een winkelpand aan de Dorpsstraat in Heinkenszand heeft dinsdag aan het begin van de middag een forse brand gewoed.

De brand brak rond 12.30 uur uit. Brandweerploegen uit Heinkenszand, Goes, 's-Heer Arendskerke en Borssele rukten uit om de brand te blussen. Het vuur, dat woedde in een te koop staande tijdschriftenwinkel, was snel onder controle. Een aangrenzend pand liep rookschade op. Niemand raakte gewond.

De Dorpsstraat, de winkelstraat van Heinkenszand, was enige tijd afgesloten voor het verkeer. Publiek werd door de politie op afstand gehouden. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. Ook is nog niet bekend hoe groot de ontstane schade precies is.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren